GESCHIEDENIS

Goedsign racing is ontstaan in 2014, toen Menno van der Schaft en Daan Tennekes elkaar leerden kennen via de plaatselijke kinderboerderij. Na wat gesprekken met elkaar was de eerste sponsordeal met Goedsign reclame snel gesloten. In dat jaar is gebleken dat Menno en Daan een prima koppel vormden om te zien of het in 2015 tijd werd voor een eigen team en niet langer deel uit te maken van een van de bestaande teams.

Menno zou de zaken technisch voor zijn rekening nemen en Daan voor de promotionele kant van het team. In 2015 is het team officieel verder gegaan als Goedsign racing, met een drietal rijders, Justin van der Schaft, Dennis Kroes en Aaron Polen. Goedsign racing is een klein team, waarin sportiviteit, gezelligheid en ambitie een mooie combinatie vormen.

De jeugd moet buiten hun prestaties op de baan ook zorgen voor goede cijfers op school, dat is een voorwaarde om te mogen rijden en is in goed overleg met de ouders ook afgesproken. We zijn een klein team en houden van fair play, je helpt elkaar, met elkaar en zo genieten we met zijn allen van deze mooie sport.

De ambitie mag duidelijk zijn, iedere rijder heeft zijn eigen doelstelling, maar het team is er om het maximale uit de rijders te halen en dat betekend dat de focus daarop ligt. Hoog eindigen in je kampioenschap of een leerjaar als je toetreed in de nieuwe klasse! En natuurlijk hopen we dat 1 of meerder rijders regelmatig op het podium te vinden zijn.

TERUGBLIK SEIZOEN 2015

Het werd een jaar met veel ups en downs, maar toch kon er zeer tevreden terug gekeken worden op het jaar 2015. Dennis Nederlands Kampioen DD2 masters en vice Nederlands Kampioen overall bij de DD2 klasse.

Justin van der Schaft

Justin eindige als 9e overall en had gedurende het seizoen vele up en downs, maar liet aan het eind van het seizoen zien waarom hij zich op de kartbaan bevind, mooie acties die hem vertrouwen geven voor het komende seizoen.

Aaron Poolen

Aaron had net als Justin een wisselend seizoen, maar liet keer op keer zijn vastberadenheid zien die hem voor het komende seizoen zeer goed zal uitkomen, helaas heeft Aaron in goed overleg afscheid genomen van ons team.

Dennis Kroes

Het absolute hoogtepunt was the Grand Finals, waar Dennis voor het Nederlands team uitkwam. Niet de gewenste resultaten, maar uitkomen op het wereldkampioenschap blijft natuurlijk immer het mooiste in de kartsport!

Drivers seizoen 2016

Nick van Vught

DD2 Klasse

NK 2takt Hunsruckring Hahn
Max Tjelpa

Senior Klasse

Justin van der Schaft
Justin van der Schaft

Junior NK Chrono 2 Takt

Sponsoren seizoen 2016

Beelen
Brugman-Beijen
Benschop Fotografie
Goedsign Reclame
WD-40