Nick van Vught openingswedstrijd BMC

Nick van Vught openingswedstrijd BMC

Na vrijdag te zijn afgereisd naar Spa en een paar goede trainingen, wisten we wat we konden doen. Na het testen van de motor op zaterdag was de afstelling nog niet helemaal naar de zin van Nick en Davy. Door een andere afstelling te proberen op zondag in de vrije training met helaas een natte baan. Waren zij zeer tevreden met een kwalificatie van een 4 startpositie.

Lees verder!
Livestream Hahn

Livestream Hahn – race 2

De trainingen in Hahn zijn in volle gang Want morgen rijden Max en Justin de 2de race van dit seizoen. Hoewel Hahn niet naast de deur is en het morgen toch niet heel lekker weer word. Is er een mogelijkheid om Max en Justin te zien rijden via de livestream. Klik morgen op de onder staan de link om de livestream te openen.

Lees verder!
Goedsign Racing - Wedstijd 1 2016

Het lange wachten voorbij…..

Eindelijk na een lange winter, waarbij de tijd goed gebruikt is om het team voor 2016 klaar te krijgen was het afgelopen weekend de eerste Chrono NK 2 takt wedstrijd daar. In de winter was er door het hele team flink getraind om zich voor te bereiden. Medio december was het team bekend gemaakt, met natuurlijk wederom Justin en Dennis, maar vanaf 2016 ook met Max en Nick.

Lees verder!